Συνταγή για δροσερή σώς μέντας με σκόρδο που είναι κατάλληλη για ντολμαδάκια και για κρεατικά ψητά στα κάρβουνα ή στη σχάρα, με λίγα υλικά
από τη φίλη μας Voula Damala.
Σώς για κεφτεδάκια και μπιφτέκια
Τα φαγητά μας είναι τις περισσότερες φορές πεντανόστιμα όμως και μία σώς μερικές φορές τη χρειαζόμαστε, για να απογειώσουμε τη γεύση τους. Βρήκαμε για εσάς μία σώς που είναι κατάλληλη τόσο για ντολμαδάκια όσο και για τα κρεατικά μας. Είναι αρωματική και δροσερή ενώ πρόκειται για μία πολύ οικονομική σώς με μέντα.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τη Σώς γιαουρτιού για ντολμαδάκια και κρεατικά
Εκτέλεση για τη Σώς γιαουρτιού για ντολμαδάκια και κρεατικά
Τορτίγιες ολικής με λαχανικά και σώς γιαουρτιού
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το στραγγιστό γιαούρτι, με το ξύδι, το τριμμένο σκόρδο, το αλάτι, το ελαιόλαδο και την ξερή μέντα. Ανακατεύουμε καλά και είναι έτοιμη.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr