Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου βραστά ή ψητά κομμένα σε κύβους
2 αυγά βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες
3 καρότα κομμένα σε ροδέλες και βρασμένα
1 πιάτο μανιτάρια σωταρισμένα ελαφρά
2 φλυτζάνια διάφορα κασέρια και τυριά τριμμένα
3 φλυτζάνια του τσαγιού ζωμό κοτόπουλο
3 κουταλιές του γλυκού κορν φλάουρ
1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά τριμμένη
Δείτε ακόμα: Σουφλέ Κοτόπουλο με πιπεριές μανιταρια και μπεσαμελ
Εκτέλεση
Βουτυρώνω ένα πυρέξ και στρώνω πρώτα τα στήθη κοτόπουλου, στη συνέχεια τα αυγά, τα καρότα, τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνω.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνω το ζωμό κοτόπουλου να ζεσταθεί, διαλύω το κορν φλάουρ σε ένα ποτήρι και το ρίχνω μέσα για να γίνει μία αραιή – ελαφριά κρέμα την οποία περιχύνω στο πυρέξ ομοιόμορφα πάνω από τα υλικά.
Δείτε ακόμα: Το απολυτο σουφλε κοτοπουλο!
Συνεχίζω στρώνοντας τελευταία τα κασέρια και πασπαλίζω με την τριμμένη φρυγανιά.
Ψήνω στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Λευτέρης Σουλτάτος : Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το εγκεφαλικό που υπέστη-“Έκατσα εφτά μέρες στην εντατική”
- Γυναίκα έμεινε έγκυος σε ηλικία 76 ετών και Θα γεννήσει τον Ιούλιο
- Βασίλης Καλογήρου : Μάρτυρας αποκαλύπτει πως τον είδε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και του μίλησε
- Η ιδανική θερμοκρασία για το σπίτι τον Χειμώνα για να μην πιάσει μούχλα και για να μην κρυώνουμε
- Πότε ξεκινούν οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και την Α΄ δημοτικού για το σχολικό έτος 2025-2026