Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου βραστά ή ψητά κομμένα σε κύβους
2 αυγά βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες
3 καρότα κομμένα σε ροδέλες και βρασμένα
1 πιάτο μανιτάρια σωταρισμένα ελαφρά
2 φλυτζάνια διάφορα κασέρια και τυριά τριμμένα
3 φλυτζάνια του τσαγιού ζωμό κοτόπουλο
3 κουταλιές του γλυκού κορν φλάουρ
1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά τριμμένη
Δείτε ακόμα: Σουφλέ Κοτόπουλο με πιπεριές μανιταρια και μπεσαμελ
Εκτέλεση
Βουτυρώνω ένα πυρέξ και στρώνω πρώτα τα στήθη κοτόπουλου, στη συνέχεια τα αυγά, τα καρότα, τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνω.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνω το ζωμό κοτόπουλου να ζεσταθεί, διαλύω το κορν φλάουρ σε ένα ποτήρι και το ρίχνω μέσα για να γίνει μία αραιή – ελαφριά κρέμα την οποία περιχύνω στο πυρέξ ομοιόμορφα πάνω από τα υλικά.
Δείτε ακόμα: Το απολυτο σουφλε κοτοπουλο!
Συνεχίζω στρώνοντας τελευταία τα κασέρια και πασπαλίζω με την τριμμένη φρυγανιά.
Ψήνω στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές