Συνταγή για αφράτο σουφλέ με ραβιόλια, κρέμα γάλακτος, αλλαντικά και ρεγκάτο για το Κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο. Ένα σουφλέ που φτιάχνεται με ό,τι αλλαντικά και τυριά έχουμε στο ψυγείο μας και είναι το γρήγορο φαγητό για κάθε πολυάσχολη γυναίκα. Από την φίλη μας Στεφοπουλου Μενια.
Σουφλέ ζυμαρικών του Γιώργου Ζώλη
Αν θέλετε κάτι εύκολο, γρήγορο και σίγουρα νόστιμο τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο σουφλέ ζυμαρικών με ραβιόλια, διάφορα αλλαντικά, κρέμα γάλακτος και τριμμένο ρεγκάτο. Είναι ένα πολύ απλό φαγάκι αλλά η νοστιμιά του είναι από αλλού. Δοκιμάστε το χωρίς δεύτερη σκέψη.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το σουφλέ με ραβιόλια:
Ραβιόλια γεμιστά με τυρι με κρεμα γάλακτος ζαμπόν λιγο κόκκινη πιπεριά και Ένα σακουλάκι regato Καλό μήνα σε ολους
Εκτέλεση για το σουφλέ με ραβιόλια
Αρχικά βράζουμε τα ραβιόλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνουμε. Τα αδειάζουμε σε ένα πυρέξ και βάζουμε το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ζαμπόν κομμένο σε μικρότερα κομμάτια και την πιπεριά κομμένη σε κύβους και χωρίς τα σπόρια της.
Σουφλέ ζυμαρικών με λαχανικά
Προσθέτουμε πιπέρι και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Στο τέλος βάζουμε και το τυρί ρεγκάτο από πάνω και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει καλά και να λιώσει το τυρί.
Σημείωση: Αν τις φτιάξετε για παιδιά, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε σπιτικά αλλαντικά
Σπιτικό ζαμπόν κοτόπουλο συνταγή εδώ
Σπιτικό ζαμπόν χοιρινό συνταγή εδώ
Σπιτικό ζαμπόν γαλοπούλας συνταγή εδώ
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Το μωρό της Αφροδίτης είναι του Χρήστου
- Ιφιγένεια Τζόλα : Βαρύ πένθος για τη Βασιλική από τη «Γη της Ελιάς»
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Κλείνει ο φάκελος της Ειρήνης Μουρτζούκου – Καθαρές οι τοξικολογικές του Παναγιωτάκη
- Μαζική ανάκληση σε παρτίδες γάλακτος