Σουφλε ψωμιου με τυρι και μουσταρδα
Υλικά
1 και 2/3 φλ κιτρινα τυρια
6-7 κουτ σουπας μουσταρδα ηπια
3 και 1/2 φλ γαλα
1/4 φλ βουτυρο
10 φετες ψωμι του τοστ χωρις κορα
3 μεγαλα αβγα
8 λωρίδες μπεικον
Αναβουμε το φουρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύουμε το τυρι με τη μουσταρδα και 3 κουταλιες γαλα.
Βουτυρώνουμε καλα ένα πυρεξ
Εκτέλεση
Αλείφουμε με βουτυρο τις φετες το ψωμι και τις στρωνουμε στο πυρεξ. Με ένα κουταλι απλωνουμε επανω το μειγμα μουσταρδας και σκεπαζουμε με τα υπολοιπα ψωμάκια.
Ανακατεύουμε το γαλα με τα αβγα και περιχύνουμε τις φετες ψωμι.Ψηνουμε το σουφλε 35 λεπτα να φουσκωσει και να ροδισει.
Ψηνουμε ξεχωριστα το μπεικον να γινει τραγανο,το κόβουμε κομματια και το βαζουμε πανω από το σουφλε.
Αν θελουμε βαζουμε φετουλες ζαμπον η γαλοπουλας, σε στρωσεις αναμεσα στα ψωμακια!
Ειδήσεις σήμερα
- Φως στο Τούνελ – Αμαλιάδα :Το ηχητικό ντοκουμέντο με την Μουρτζουκου στα όρια της τρέλας που σόκαρε όλη την Ελλάδα
- Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 04/11/2024 ως 10/11/2024 για όλα τα ζώδια
- Νεύτωνας : Η ανατριχιαστική προφητεία του 1704 για το τέλος του κόσμου
- Καταγγελία για ιερέα : Ντυνόταν με γυναικεία ρούχα και έβγαινε έξω
- Ο Τιμωρός επόμενα επεισόδια : 14, 15