Σουφλε ψωμιου με τυρι και μουσταρδα
Υλικά
1 και 2/3 φλ κιτρινα τυρια
6-7 κουτ σουπας μουσταρδα ηπια
3 και 1/2 φλ γαλα
1/4 φλ βουτυρο
10 φετες ψωμι του τοστ χωρις κορα
3 μεγαλα αβγα
8 λωρίδες μπεικον
Αναβουμε το φουρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύουμε το τυρι με τη μουσταρδα και 3 κουταλιες γαλα.
Βουτυρώνουμε καλα ένα πυρεξ
Εκτέλεση
Αλείφουμε με βουτυρο τις φετες το ψωμι και τις στρωνουμε στο πυρεξ. Με ένα κουταλι απλωνουμε επανω το μειγμα μουσταρδας και σκεπαζουμε με τα υπολοιπα ψωμάκια.
Ανακατεύουμε το γαλα με τα αβγα και περιχύνουμε τις φετες ψωμι.Ψηνουμε το σουφλε 35 λεπτα να φουσκωσει και να ροδισει.
Ψηνουμε ξεχωριστα το μπεικον να γινει τραγανο,το κόβουμε κομματια και το βαζουμε πανω από το σουφλε.
Αν θελουμε βαζουμε φετουλες ζαμπον η γαλοπουλας, σε στρωσεις αναμεσα στα ψωμακια!
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή