Σουφλε ψωμιου με τυρι και μουσταρδα
Υλικά
1 και 2/3 φλ κιτρινα τυρια
6-7 κουτ σουπας μουσταρδα ηπια
3 και 1/2 φλ γαλα
1/4 φλ βουτυρο
10 φετες ψωμι του τοστ χωρις κορα
3 μεγαλα αβγα
8 λωρίδες μπεικον
Αναβουμε το φουρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύουμε το τυρι με τη μουσταρδα και 3 κουταλιες γαλα.
Βουτυρώνουμε καλα ένα πυρεξ
Εκτέλεση
Αλείφουμε με βουτυρο τις φετες το ψωμι και τις στρωνουμε στο πυρεξ. Με ένα κουταλι απλωνουμε επανω το μειγμα μουσταρδας και σκεπαζουμε με τα υπολοιπα ψωμάκια.
Ανακατεύουμε το γαλα με τα αβγα και περιχύνουμε τις φετες ψωμι.Ψηνουμε το σουφλε 35 λεπτα να φουσκωσει και να ροδισει.
Ψηνουμε ξεχωριστα το μπεικον να γινει τραγανο,το κόβουμε κομματια και το βαζουμε πανω από το σουφλε.
Αν θελουμε βαζουμε φετουλες ζαμπον η γαλοπουλας, σε στρωσεις αναμεσα στα ψωμακια!
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη (15/01) – Η Λίστα με τις περιοχές – Συνεχής ενημέρωση
- Φωτιά Λος Άντζελες : Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλυγουντ βρήκε τραγικό θάνατο
- Βέφα Αλεξιάδου: Μόλις 8 άτομα στο μνημόσυνο της Εθνικής μας Μαγείρισσας
- Η Γη της Ελιάς : Εκτός από την Αρετή και την Μαρίνα αποχωρεί και τρίτη πρωταγωνίστρια από την σειρά
- Βάσω Λασκαράκη : Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος – Τι συμβαίνει με την υγεία του τα τελευταία 4 χρόνια