Υλικά :
500 γρ. βίδες
300 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. διάφορα τυριά
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες μπέικον
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση :
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε..
Στη συνέχεια τα βάζουμε στο ταψί από πάνω βάζουμε το ζαμπόν το μπέικον αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε καλά από πάνω βάζουμε τα τυριά .
Αδειάζουμε πάνω από το φαγητό μας την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 25’.
Όταν πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα το φαγητό το βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε για 10’ και σερβίρουμε.!!!
Diana Angelova”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή