Υλικά :
500 γρ. βίδες
300 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. διάφορα τυριά
8 φέτες ζαμπόν
8 φέτες μπέικον
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση :
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε..
Στη συνέχεια τα βάζουμε στο ταψί από πάνω βάζουμε το ζαμπόν το μπέικον αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε καλά από πάνω βάζουμε τα τυριά .
Αδειάζουμε πάνω από το φαγητό μας την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 25’.
Όταν πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα το φαγητό το βγάζουμε από το φούρνο, το αφήνουμε για 10’ και σερβίρουμε.!!!
Diana Angelova”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Βασίλης Καλογήρου: «Τον κούρεψα μία ημέρα μετά την εξαφάνισή του»
- Η Γη της Ελιάς : Τι κρύβει ο Μιλτιάδης – Το σκοτεινό παρελθόν του
- Το μάθημα που θα δώσει ο Φεβρουάριος 2025 σε όλα τα ζώδια
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Grand Hotel : Το πρωί, πριν πεθάνει ο πατέρας σου η μητέρα σου με ανάγκασε να του δώσω αυτό- Ο Λεωνίδας λέει την αλήθεια στην Αλίκη