Συνταγή για Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και αλλαντικά από το Live Kitchen και τον Παναγιώτη Παπαδάκη. Κρεμώδες Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και αλλαντικά από το Live Kitchen και τον Παναγιώτη Παπαδάκη με ριγκατόνι, ζαμπόν, γκούντα και μοτσαρέλα.
Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε ένα κομμάτι ζουμερό σουφλέ ζυμαρικών με ριγκατόνι, διάφορα τυριά που λιώνουν και φυσικά ζαμπόν. Έτσι ο Παναγιώτης Παπαδάκης έφτιαξε για εμάς ένα απίστευτο σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και αλλαντικά που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Αυτό το σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και αλλαντικά λιώνει στο στόμα και θα αναδείξει τον επίσημο μπουφέ σας, το επίσημο τραπέζι σας αλλά και το Κυριακάτικο τραπέζι σας. Βέβαια μπορούμε να το απολαύσουμε όποια μέρα θέλουμε μέσα στον χρόνο.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και αλλαντικά:
ENGLISH
Ingredients
500 g rigatoni pasta
olive oil
salt
pepper
bread crump
200 g ham
150 g gouda
150 g mozzarella
150 g regato
400 g milk
200 ml whipping cream 35% fat
2 eggs
GERMAN
-Zutaten
– (500 g Rigatoni-Nudeln)
– (Olivenöl)
– (Salz)
– (Pfeffer)
– (Brotkrümel)
– (200 g Schinken)
– (150 g Gouda)
-(150 g Mozzarella)
– (150 g regato)
-(400 g Milch)
– (200 ml Schlagsahne 35% Fett)
– (2 Eier)
30×25
Εκτέλεση για το Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και αλλαντικά
Ξεκινάμε και σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το αλάτι και μόλις βράσει το νερό ρίχνουμε τα μακαρόνια ριγκατόνι να βράσουν. Αφού βράσουν να κρατάνε λίγο τα στραγγίζουμε σε ένα τρυπητό. Σε ένα πυρέξ αλείφουμε ελαιόλαδο και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά.
Έπειτα ρίχνουμε τα μακαρόνια σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι. Συνεχίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια το ζαμπόν. Αρχίζουμε πρώτα και ρίχνουμε μια στρώση μακαρόνια στο πυρέξ προσθέτουμε το ζαμπόν και τα 3 διαφορετικά τυριά.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα μακαρόνια και το ζαμπόν και καλύπτουμε την πάνω πλευρά του πυρέξ με μπόλικα τυριά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και περιλούζουμε όλο το ταψί. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 30-35 λεπτά στους 180 c.
Δείτε ακόμα Σουφλέ ζυμαρικών με ταλιατέλες και κρέμα γάλακτος
Mόλις ψηθεί το αφήνουμε να κρυώσει. Αφού έχει κρυώσει κόβουμε κομμάτι και σερβίρουμε. Το σουφλέ έχει γίνει υπέροχο τόσο εύκολο και απλό που θα κλέψει την παράσταση στο γιορτινό σας τραπέζι!!!!Καλή σας επιτυχία.
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση για το Σουφλέ ζυμαρικών με τυριά και αλλαντικά παρακάτω:
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr