Το σημερινό μας φαγάκι σουπιά με κριθαράκι στο φούρνο!!!
Υλικά
1 κιλό σουπιά,
1πακέτο κριθαράκι,
2-3 κρεμμύδια,
1 φλιτ.λάδι,
αλάτι
πιπέρι μαύρο και κόκκινο
κύμινο
σάλτσα η πελτέ 2-3 κουτ.
Εκτέλεση
Ζεματάμε την σουπιά αφού τις καθαρίσουμε πρώτα το νερό δεν το πετάμε και τις κόβουμε μικρά κομματάκια.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέσα στο λάδι ρίχνουμε τα πιπέρια το κύμινο το αλάτι την σάλτσα το ζωμό από τις σουπιές περίπου 1 λίτρο και το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτάκια.
Σ’ένα ταψί βάζουμε το κριθαράκι και τις σουπιές ρίχνουμε και το ζωμό με την σάλτσα ανακατεύουμε και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς ανακατεύουμε πού και πού και το αφήνουμε μέχρι να πιεί το ζουμάκι.Καλή επιτυχία!!!
Argiro Porpatoneli
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει