ΥΛΙΚΑ
1 κιλο σουπιες
3 κρεμμυδια
2 σκ σκορδο
4 πατατες
2 καροτα
1 κρασοποτηρο λευκο κρασι
1 κρασοποτηρο λαδι
Χυμο απο δυο λεμονια
2 κοφτες κουτ της σουπας κον φλαουρ
Αλατι,πιπερι
Φρεσκια ριγανη
Δείτε ακομα :Συνταγή για σουπιές στιφάδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε πρωτα στην κατσαρολα τις σουπιες να απορροφησουν τα υγρα τους,μολις στεγνωσουν ριχνουμε το λαδι και τσιγαριζουμε τα κρεμμυδια, τα καροτα σε φετες τις πατατες, το σκορδο!!ριχνουμε το αλατι, το πιπερι, την φρεσκια ριγανη…Μολις παρουν ωραιο χρωμα σβηνουμε με το κρασι.!! Μολις εξατμιστει το κρασι ριχνουμε 3 ποτηρια νερο και σκεπαζουμε.!!
Βραζουμε μεχρι να γινει το φαγητο.. σε χυτρα 25 λεπτα, σε κατσαρολα 50 δεν θελουμε πολλα υγρα μεσα στην κατσαρολα μας…Μολις ειναι ετοιμο περνουμε τον χυμο απο 1,1/2 με 2 λεμονια και ανακατευουμε με τις 2 κουταλιες κορν φλαουρ, ριχνουμε στην κατσαρολα, κουναμε την κατσαρολα να παει παντου και μολις παρει μια βραση η σαλτσα σβηνουμε και σερβιρουμε..!!Φοβερο φαγητο ..!!
Ειδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει