Συνταγή για ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλο με εύκολη μαρινάδα, ψημένα στο σχαροτήγανο, χωρίς πολλά λάδια, σαν να έχουν ψηθεί στα κάρβουνα. Για το Κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο, από την φίλη μας Σούλα Λεβέντη.
- κοτόπουλο 1 κιλό σουβλάκια
Υλικά
- αλατι Κατά βούληση
- πιπέρι Κατά βούληση
- ρίγανη 1-2 κουταλάκια του γλυκού
- ελαιολαδο 1/2 σφηνάκι περίπου
Για τη μαρινάδα
- λεμονι Χυμός από 1-2
Για το σερβίρισμα
Σουβλάκια κοτόπουλο πανέ για το παιδικό πάρτι
Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα σουβλάκι είτε χοιρινό είτε κοτόπουλο. Είτε σκέτα είτε σε πίτα είναι σκέτη κόλαση. Σήμερα θα φτιάξουμε σουβλάκια κοτόπουλο στο σχαροτήγανο, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε κάρβουνα, αλλά θα είναι σαν να ψήθηκαν στα κάρβουνα. Δοκιμάστε τα!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα σουβλάκια κοτόπουλο στο σχαροτήγανο:
Εκτέλεση για τα σουβλάκια κοτόπουλο στο σχαροτήγανο
Μαρινάρουμε τα σουβλάκια κοτόπουλο από όλες τις πλευρές με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο να αρωματιστούν καλά.
Μυστικό για Ζουμερά Σουβλάκια Κοτόπουλο μαριναρισμένα!
Βάζουμε το σχαροτήγανο να κάψει καλά και αλείφουμε με το ελαιόλαδο τα σουβλάκια. Ψήνουμε μέχρι να πάρουν καλό χρώμα και σερβίρουμε με χυμό λεμονιού.
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr