Τα λαχανικά πολλά παιδιά περιφρόνησαν, τα σουβλάκια, κανένα. Τα περνάμε στο καλαμάκι μαζί με φιλέτο γαλοπούλας κι όλα αλλάζουν…
Δείτε επίσης: Τούρτα γενεθλίων ΜΙΝΙ ΜΑΟΥΣ !!
Υλικά
500γρ. φιλέτο γαλοπούλας Νιτσιάκος, σε κυβάκια
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 κολοκύθι
8 ντοματίνια
6 μανιτάρια
Για τη μαρινάδα
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
1 κουτ. σούπας λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
Δείτε επίσης: 10 ιδέες για παιδικά σνακ που ξεπερνούν σε γεύση το junk!
Διαδικασία
Χτυπάτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το λεμόνι, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.
Κόβετε το κρέας σε κύβους και το βάζετε στη μαρινάδα από το βράδυ. Κόβετε και τα λαχανικά σε τετράγωνα κομμάτια.
Περνάτε το κρέας σε ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ με τα λαχανικά. Ψήνετε στο γκριλ του φούρνου στους 180˚C για 20 λεπτά περίπου. Συνοδεύετε με ρυζάκι, ψημένες πιτούλες ή άλλη γαρνιτούρα της αρεσκείας σας.
Πηγή: olivemagazine.grΕιδήσεις σήμερα
- Νεκρός σε τροχαίο γνωστός 16χρονος ηθοποιός
- Αναστάσης Ροϊλός : Ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και οφείλουμε να πούμε πως είναι ακόμη πιο γοητευτικός με γυαλιά οράσεως
- Grand Hotel : Εγώ το έκανα – Η Αλίκη παίρνει πάνω της τη δολοφονία
- Διάφανη Αγάπη : Όσα θα δούμε στον Β’ Κύκλο- ο κίνδυνος παραμονεύει μέσα στην ίδια του την οικογένεια
- Η Γη της Ελιάς : Η Χάιδω εγκαταλείπει τη Μάνη