Υλικά
12 κεκάκια
200 γρ σπανάκι ψιλοκομμένο
200 γρ γιαούρτι
200 γρ φαρίνα
150 γρ φέτα
70 ml λάδι
1 κρεμμύδι ξερό ή φρέσκο σε φέτες
2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
Αλατοπίπερο,πάπρικα γλυκιά
1 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο
Οδηγίες
Σοτάρουμε ελαφρά το σπανάκι με το κρεμμύδι.
Δείτε ακόμη: Σπανακόπιτα με σόδα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα αυγά, γιαούρτι, λάδι, αλατοπίπερο.
Δείτε ακόμη: Σπανακόπιτα ρολό από τη Ρούλα Γιαννιώτη
Προσθέτουμε το σπανάκι, τον άνηθο, το αλεύρι και τη φέτα. Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά και γεμίζουμε θήκες για μάφινς στρωμένες με λαδόκολλα
Δείτε ακόμη: Μικρά αυγά κεκάκια βανίλιας!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25′-30′ ανάλογα το φούρνο. Κάνουμε το τεστ με το μαχαίρι,να βγαίνει καθαρό.
Ειδήσεις σήμερα
- Φωτιά Λος Άντζελες : Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλυγουντ βρήκε τραγικό θάνατο
- Τριών Ιεραρχών 2025: Τι θα ισχύει φέτος για τα σχολεία και για ποιους είναι αργία
- Ατύχημα Σχηματάρι : Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της γυναίκας που ενημέρωσε για το εμπόδιο στο δρόμο λίγο πριν το δυστύχημα του αστυνομικού Διευθυντή
- Η Γη της Ελιάς : Εκτός από την Αρετή και την Μαρίνα αποχωρεί και τρίτη πρωταγωνίστρια από την σειρά
- Βάσω Λασκαράκη : Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος – Τι συμβαίνει με την υγεία του τα τελευταία 4 χρόνια