Μία λαχταριστή μακαρονάδα με σπαγγέτι, άσπρη σάλτσα και μανιτάρια θα μας ξετρελάνει όλους στο Κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο. Δείτε αναλυτικά την καλύτερη συνταγή.
- ελαιολαδο 1 κουταλιά της σούπας
- μπεικον 5-6 φέτες
- μανιταρια 1-2 μεγάλα φρέσκα
- κρεμα γαλακτος 2
- κύβος βοδινού 1
Για την άσπρη σάλτσα
Την συγκεκριμένη μακαρονάδα μπορεί να την συναντήσετε και με το όνομα “καρμπονάρα” κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αφού η παραδοσιακή καρμπονάρα δεν περιέχει κρέμα γάλακτος αλλά αυγά. Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε μία σπιτική μακαρονάδα με σπαγγέτι, λευκή σάλτσα και μανιτάρια.
Δείτε ακόμα Το φαγητό της Παρασκευής: Vegan μακαρονάδα με μελιτζάνες
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα σπαγγέτι με άσπρη σάλτσα και μανιτάρια:
Εκτέλεση για τα σπαγγέτι με άσπρη σάλτσα και μανιτάρια
Αρχικά βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις βράσουν τα σπαγγέτι, τα σουρώνουμε και ετοιμάζουμε την σάλτσα. Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον κομμένο σε μικρά κομμάτια και τα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες.
Δείτε ακόμα Καλοκαιρινή μακαρονάδα με σάλτσα από πιπεριές Φλωρίνης
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τον κύβο βοδινού και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί ο κύβος. Μόλις δέσει η σάλτσα είναι έτοιμη και σερβίρουμε.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Ελσα Ιωαννης Παζολιδου
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr