Σπαγγέτι με σάλτσα μανιταριών…. Απλή νηστίσιμη για νόστιμη…
- μακαρονια 1 πακέτο ολικής άλεσης
- κεφαλοτύρι μπόλικο για το σερβίρισμα
- ντοματα 3 τριμμένες
- κρεμμυδι 1 σε φετάκια
- καρότο 1 ψιλοκομμένο
- πιπεριά Φλωρίνης 1 ψιλοκομμένη
- ελαιολαδο 1 κρασοπότηρο
- σκορδο 3 σκελίδες
- μανιταρια 1 κεσεδάκι λευκά
- ντοματα 1 κούπα συμπυκνωμένο χυμό
- αλατι κατά προτίμηση
- πιπέρι κατά προτίμηση
Υλικά
Δείτε εδώ τις καλύτερες συνταγές μας
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα μανιτάρια με το σκόρδο… Τα σβήνουμε με κρασί και μόλις εξατμιστεί το κρασί το τραβάμε σε ένα πιάτο…προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμα στη συνέχεια την ντομάτα τριμμένη και βράζουμε για 5 λεπτάκια περίπου προσθέτουμε τα καρότα την πιπεριά και σιγο ψήνουμε αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νεράκι…. Όταν είναι σχεδόν έτοιμα τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε…ξαναρίχνουμε τη σάλτσα στην κατσαρόλα μαζί με τα μανιτάρια και το πουμαρό και τα βράζουμε για 2-3 λεπτά μαζί με αλατοπίπερο και είναι έτοιμη η σάλτσα μας για σερβίρισμα…
Βράζουμε τα μακαρόνια μας για δέκα δώδεκα λεπτά ολικής άλεσης πάντα και τα σερβίρουμε με μπόλικο κεφαλοτύρι…✓
Απο την καταπληκτικη μαγείρισσα Marina Hatzidaki
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια