Συνταγή για σπιτικά bake rolls από κουλούρι Θεσσαλονίκης σε διάφορες γεύσεις..Σπιτικά bake rolls με γεύση πάπρικα ρίγανη ή σκόρδο που θα λατρέψουν τα παιδια.
- κουλούρια Θεσσαλονίκης 2-3
- πάπρικα 2-3 κουταλάκια του γλυκού περίπου
- ελαιολαδο 3-4 κουταλιές της σούπας
Υλικά
- κουλούρια Θεσσαλονίκης 2-3
- ρίγανη 2-3 κουταλάκια του γλυκού περίπου
- ελαιολαδο 3-4 κουταλιές του γλυκού
Για τα bake rolls με γεύση ρίγανη
- κουλούρια Θεσσαλονίκης 2-3
- σκορδο 2-3 κουταλάκια του γλυκού σε σκόνη
- ελαιολαδο 3-4 κουταλιές της σούπας
- αλατι Κατά βούληση
Για τα bake rolls με γεύση σκόρδο
Μικροί και μεγάλοι λατρεύουν τα bake rolls σαν σνακ ή και σαν μεζέ. Σήμερα θα σας δείξουμε πως με πανεύκολο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά bake rolls με πάπρικα και σκόρδο για να ξετρελαθούν όλοι στην οικογένεια.
Η τέλεια επιλογή για μπουφέ, για σνακ και για όταν σας περισσεύουν κουλούρια Θεσσαλονίκης. Δεν χρειάζεται να πετάξετε τίποτα γιατί σίγουρα το κάθε τι μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Εμείς ξετρελαθήκαμε!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για συνταγή για Σπιτικά bake rolls από κουλούρι Θεσσαλονίκης
Εκτέλεση για τα bake rolls με γεύση πάπρικα
Κόβουμε τα κουλούρια Θεσσαλονίκης σε λεπτές φέτες και ραντίζουμε τις φέτες με ελαιόλαδο. Στην συνέχεια τα πασπαλίζουμε καλά με την πάπρικα και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα, μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Δείτε ακόμα Κουλούρια Θεσσαλονίκης γεμιστά με φέτα, ντομάτα και πιπεριά Φλωρίνης
Εκτέλεση για τα bake rolls με γεύση ρίγανη
Κόβουμε τα κουλούρια Θεσσαλονίκης σε λεπτές φέτες και ραντίζουμε τις φέτες με ελαιόλαδο. Στην συνέχεια τα πασπαλίζουμε καλά με την ρίγανη και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα, μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Εκτέλεση για τα bake rolls με γεύση σκόρδο
Κόβουμε τα κουλούρια Θεσσαλονίκης σε λεπτές φέτες και ραντίζουμε τις φέτες με ελαιόλαδο. Στην συνέχεια τα πασπαλίζουμε καλά με την σκόνη σκόρδου και τα αλατίζουμε. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα, μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Δείτε ακόμα Σουσαμένια κουλούρια Θεσσαλονίκης από την Σοφία Καρά
Tips για την συνταγή για Σπιτικά bake rolls από κουλούρι Θεσσαλονίκης
Προσοχή να τα παρακολουθείτε συνέχεια καθώς ψήνονται αρπάζουν γρήγορα. Μπορούμε να βρούμε και μείγμα μπαχαρικών για πίτσα και να φτιάξουμε με γεύση πίτσα.
Αν τα φτιάξουμε με ελαιόψωμο, μπορούν να γίνουν και με γεύση ελιά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και καπνιστή πάπρικα. Αν τα βάλουμε σε σακουλάκια διατηρούνται μέχρι και 2 εβδομάδες αρκεί να είναι κλεισμένα καλά τα σακουλάκια.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Άννα Δρίνη
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα