Σπιτικά τσιπς για τα μικρά μας πιο πολύ που τους αρέσουν πολύ και είναι και πιο αγνά ..!!!
Υλικά
2-3 Πατάτες μεγάλες
Αλάτι
Πάπρικα
Ρίγανη
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες.
Κόβουμε πολύ λεπτές φέτες με τον κόφτη – μαντολίνο.
Τις τοποθετούμε σένα μπολ με παγωμένο νερό και τις αφήνουμε για 2 ώρες τουλάχιστον.
Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα αλλάζουμε 2 φορές νερό.
Μόλις περάσει η ώρα σουρώνουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε μια πετσέτα για να απορροφηθεί η επιπλέον υγρασία.
Προσθέτουμε αλάτι η οποιοδήποτε άλλο μπαχαρικό θέλουμε, ανακατεύουμε να πάει παντού και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα και να γίνουν τραγανά !!
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.-
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Γρίπη Α: Τα υπέρ και τα κατά του εμβολίου σύμφωνα με τους ειδικούς
- Άρτα-Θάνατος 5χρονης: Τα ευρήματα που προβλημάτισαν – Είναι το 2ο παιδί της οικογένειας που φεύγει από τη ζωή
- Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Δ’ κύκλος : 77, 78, 79α, 79β, 80, 81, 82α
- Θύμα Βεντέτας ο Στέφανος Καλογιάννης πρώην παίχτης Reality – Τον Πυροβόλησαν στο κεφάλι
- Σκουριασμένα ταψιά: Με αυτά τα tips τα ταψιά σας θα μοιάζουν με καινούργια