Close

Σπιτική μερέντα με ζαχαρούχο πολύ καλύτερη και από την αγοραστή

Σπιτική μερέντα με ζαχαρούχο πολύ καλύτερη και από την αγοραστή

Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας πραλίνα σοκολάτας τύπου μερέντα, καλύτερη και από την αγοραστή. Εύκολη συνταγή με λίγα υλικά και ζαχαρούχο γάλα, η σπιτική μερέντα από τα χεράκια σας θα είναι πολύ πιο υγιεινή και νόστιμα για τα παιδάκια σας!

Για 740 γρ μερέντα

Εκτέλεση:

Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το βιτάμ να λιώσει και να ζεσταθεί (όχι να κάψει). Το κατεβάζω από την φωτιά και ρίχνω το κακάο με την ζάχαρη κοσκινισμένα και ανακατεύω καλά. Στην συνέχεια ρίχνω το ζαχαρούχο και συνεχίζω το ανακάτεμα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά. Έτοιμη και γευστικότατη.

*Διατηρείται μέσα στο ψυγείο όσο θέλετε.
**Δεν έχει συντηρητικά και θα χαλάσει εκτός ψυγείου.
***Πριν την χρησιμοποιήσεις θέλει βγάλσιμο από το ψυγείο για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Σπιτική μερέντα με ζαχαρούχο πολύ καλύτερη και από την αγοραστή

Σπιτική μερέντα με ζαχαρούχο πολύ καλύτερη και από την αγοραστή

Σπιτική μερέντα με ζαχαρούχο πολύ καλύτερη και από την αγοραστή

Σπιτική μερέντα με ζαχαρούχο πολύ καλύτερη και από την αγοραστή

Η Συνταγή είναι της κ. Vaïa Pouliasi – “Συνταγες…ευκολες, γρηγορες και νοστιμες…”.