Συνταγή για χούμους με ταχίνι, σκόρδο και διάφορα μυρωδικά. Τα αγαπημένα μας ρεβίθια γίνονται ένα πεντανόστιμο και νηστίσιμο ορεκτικό για όλη την οικογένεια. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή τη συνταγή για σπιτικό χούμους με πάπρικα και μπούκοβο και θα γίνει το αγαπημένο σας ορεκτικό είτε νηστεύετε είτε όχι!
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια με το αλάτι για ένα βράδυ. Την επόμενη μέρα τα βράζω για περίπου μία ώρα. Τα σουρώνω και κρατάω λίγο από το νερό που έβρασαν. Μέτα τα λιώνω στο multi και αφού λιώσουν προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Εάν είναι πηχτός ο χυλός προσθέτω λίγο από το νερό που έχω κρατήσει. Σερβίρουμε σε βαθύ μπολ και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.
Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Κωνσταντινιά ΠΚ
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή