Φτιάξτε ατομικά ψωμάκια για τους καλεσμένους σας .
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 250γρ.
- μπυρα 1/2 κουτί (165ml)
- αλατι
Υλικά
Μολις ειναι ετοιμα γεμιστε τα και με μερεντα η με υλικα για τοστ και θα γλειφετε τα δαχτυλα σας!
Διαδικασία:
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε τα υλικά. Ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη ένα ομοιογενές μείγμα και αφήνετε για λίγο να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια, μοιράζετε τη ζύμη σε κομμάτια για να φτιάξετε ατομικά ψωμάκια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι μυρωδικό θέλετε για να δώσετε γεύση, όπως δεντρολίβανο, θυμάρι ή ρίγανη. Μπορείτε να προσθέσετε ακόμα σκόρδο, τυρί, ελιές και ότι άλλο σας αρέσει. Αλείψτε τα φορμάκια με λίγο λάδι και βάλτε μέσα τα ψωμάκια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Καλή όρεξη!
Για περισσότερα ψωμάκια διπλασιάζετε τα υλικά της συνταγής.
Για περισσότερα ψωμάκια διπλασιάζετε τα υλικά της συνταγής.
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή