Πολύτιμο διατροφικά και ιδιαίτερα εύκολο !!!
Υλικά
1κούπα σουσάμι
1 κούπα αμύγδαλα -μπορείτε και λιγότερα
1/2 κούπα του τσαγιού ζάχαρη!!
3 κουτ σούπας μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολιτικό σκεύος καβουρδίζουμε το σουσάμι, και τα αμύγδαλα στο φούρνο, μόλις ψηθούν τα αμύγδαλα τα ρίχνουμε μέσα στο σουσάμι,ρίχνουμε και την ζάχαρη και το μέλι
Ανακατεύουμε 3-4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά τα στρώνουμε σε λαδόκολλα.
Βάζουμε άλλη μια λαδόκολλα από παν και το πλάθουμε με τον πλάστη μας με γρήγορες κινήσεις πριν στεγνώσει, όσο ψηλό θέλουμε εμείς.
Το κόψουμε τετράγωνα κομμάτια και τα τυλίγουμε με μεμβράνη.
25 τεμάχια βγαίνουν.
Τουλάχιστον για 3 μέρες πριν το καταναλώσετε είναι τραγανό και πολύ αφράτο,δεν μαλακώνει καθόλου..!
Gogo Samiou-Οι Χρυσοχέρες-ηδες
Gogo Samiou / “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.