Υλικά
Κοτόπουλο φιλέτο 1 κιλό (500 γρ μπούτι και 500 γρ στήθος)
Κρεμμύδι ξερό 1 κομμένο σε ροδέλες
Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας
Μουστάρδα dijon 2 κουταλιές του γλυκού
Γλυκιά πάπρικα 2 κουταλιές του γλυκού
Ρίγανη 2 κουταλιές του γλυκού
Χυμό λεμονιού από 1 λεμόνι
Αλάτι -πιπέρι
Δείτε επίσης: Μπέργκερ με μπριζολάκια, μουστάρδα και αγγουράκι τουρσί
Οδηγίες
Πλένουμε πολύ καλά το κοτόπουλο.Το κόβουμε πρώτα σε λωρίδες και στην συνέχεια σε πολύ λεπτά κομμάτια.Το αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι.Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ βάζουμε το κοτόπουλο,το κρεμμύδι σε ροδέλες κι όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Σε ένα ταψί μεγάλο στρώνουμε λαδόκολλα και ψήνουμε το κοτόπουλο στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά. Στην συνέχεια το βάζουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσει καλά και να πιάσει μια ωραία κρούστα. Σερβίρεται ζεστό με γαρνιτούρα της επιλογής μας.
Ειδήσεις σήμερα
- Χρήστος Μάστορας : H ταινία Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο λόγος που ανακάλυψε πως έχει ΔΕΠΥ
- Ανάκληση σε μπισκότα – Εντοπίστηκαν μεταλλικά κομμάτια
- Ο Γιώργος Ζώλης μας δίνει την καλύτερη συνταγή για μελομακάρονα
- Grand hotel : Ο Ρήγας κλέβει το μωρό της Ελένης για να μπορέσει να την εκδικηθεί
- Η Γη της Ελιάς : Τελικά όντως θέλει να τους εκδικηθεί – Η Αριάδνη βλέπει τον Κουράκο να κοιτά με λατρεία την Ιουλία