Συνταγή για Συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι. Συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι που τηγανίστηκε με λίγο ηλιέλαιο, μουστάρδα, δενδρολίβανο, ρίγανη και σκελίδα σκόρδου.
Το μοσχαρίσιο συκώτι είναι σίγουρα ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος και μπορούμε να το απολαύσουμε με πολλούς τρόπους και σε πολλές περιστάσεις. Μιας και πλησιάζει ακόμη μία Τσικνοπέμπτη είπαμε να σας δείξουμε μία συνταγή για συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι που μπορεί να απογειώσει το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.
Θα φτιάξουμε λοιπόν ένα τρυφερό και λαχταριστό συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι , που θα το τηγανίσουμε σε λίγο ηλιέλαιο, με μουστάρδα, δενδρολίβανο, ρίγανη, χυμό λεμονιού και σκόρδο. Ένα συκώτι μοσχαρίσιο που είναι σίγουρα πεντανόστιμο και δεν θα του αντισταθεί κανείς.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το Συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι:
Εκτέλεση για το συκώτι μοσχαρίσιο στο τηγάνι
Στην αρχή αφήνουμε το τηγάνι να κάψει πολύ καλά. Βάζουμε το συκώτι να πάρει λίγο χρώμα και από τις δύο μεριές. Έπειτα προσθέτουμε το ηλιέλαιο, το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγο. Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού και αφήνουμε να ψηθεί για λίγο.
Δείτε ακόμα Μοσχαρίσιο συκώτι με σάλτσα πορτοκαλιού και ντοματίνια
Στην συνέχεια προσθέτουμε την μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη και το δενδρολίβανο. Αφήνουμε να ψηθεί μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και σβήνουμε την φωτιά. Σερβίρουμε.
Η συνταγή είναι της φίλης μας αναστ γεω
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr