Αυτή η πάστα σοκολατίνα με τρούφα είναι ένα κλασικό γλυκό που θα έβρισκες σε όλα τα ζαχαροπλαστεία την δεκαετία του ’80 – ’90. Κλασική Πάστα Σοκολάτας αλλά με σταθερή αξία στη γεύση.
- παντεσπανι σοκολατένιο
- σιρόπι ζάχαρης
- σοκολάτα 200 γρ. 52%
- κρεμα γαλακτος 500 ml 35%
- τρούφα σοκολάτας
Υλικά
Δείτε επίσης Συνταγη για Παντεσπάνι ιδανικο για κορμούς.λυγίζει και δεν σπάει.Μονο με πεντε υλικα
(Ingredients):
-(chocolate sponge cake)
-(sugar syrup)
-(200 g semi-sweet chocolate)
-(500 ml whipping cream)
– (chocolate sprinkles)