Close
Τα- Γιουβαρλάκια -του -Παναγιώτη -Παπαδάκη -

Τα Γιουβαρλάκια του Παναγιώτη Παπαδάκη. Τα Γιουβαρλάκια του Παναγιώτη Παπαδάκη με αυγολέμονο είναι το  πιο μαμαδιστίκο φαγητό για όλη την οικογένεια.

Σήμερα έχουμε για εσάς μία απόλυτα μαμαδίστικη παραδοσιακή συνταγή για τις κρύες μέρες του Χειμώνα. Θα φτιάξουμε τα γιουβαρλάκια του Παναγιώτη Παπαδάκη  τα οποία τα είδαμε  μέσα από την εκπομπή του στο Youtube Live Kitchen.

Αυτά τα γιουβαρλάκια του Παναγιώτη Παπαδάκη αυγολέμονο είναι από μοσχαρίσιο κιμά με διάφορα μυρωδικά και φυσικά η γεύση τους θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Είναι ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη τα κρύα μεσημέρια του Χειμώνα. Μαμαδίστικα και πεντανόστιμα γιουβαρλάκια αυγολέμονο.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για Τα Γιουβαρλάκια του Παναγιώτη Παπαδάκη:

Τα- Γιουβαρλάκια- του- Παναγιώτη -Παπαδάκη-

INGREDIENTS

600 g ground beef
1 medium onion
120 g glutinous rice
1,5 tsp salt
1 tbsp dill ,finely chopped
1 tbsp parsley ,finely chopped
Pepper
Plain flour
2 tbsp olive oil
——————————————–
1700 g water
3 tbsp olive oil
1,5 tsp salt
1 carrot
——————————————–
1 lemon
2 medium eggs
1 tsp cornstarch
———————————————
Olive oil+ Pepper

 

GERMAN

ZUTATEN

600 g Hackfleisch
1 mittelgroße Zwiebel
120 g Klebreis
1,5 TL Salz
1 EL Dill, fein gehackt
1 EL Petersilie, fein gehackt
Pfeffer
Einfaches Mehl
2 EL Olivenöl
——————————————————–
1700g Wasser
3 EL Olivenöl
1,5 TL Salz
1 Karotte
——————————————————–
1 Zitrone
2 mittelgroße Eier
1 TL Maisstärke
———————————————————-
Olivenöl + Pfeffer

Εκτέλεση

Κόβουμε στα τέσσερα ένα κρεμμύδι και το θρυμματίζουμε σε έναν πολυκόφτη. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον μοσχαρίσιο κιμά , το κρεμμύδι , το ρύζι , το αλάτι , το πιπέρι , τον ψιλοκομμένο άνηθο , το ψιλοκομμένο μαϊντανό , το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε πολύ καλά το μείγμα για 5 λεπτά.

Τα- Γιουβαρλάκια- του- Παναγιώτη -Παπαδάκη-

Κάνουμε το μείγμα σε μπαλάκια και τα βουτάμε ένα ένα σε αλεύρι.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό , το αλάτι , το καρότο , το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να βράσει. Αφού βράσει ρίχνουμε ένα ένα τα αλευρωμένα γιουβαρλάκια και βράζουμε για 25-30 λεπτά.

Κόβουμε ένα λεμόνι και το στύβουμε πολύ καλά. Σε ένα μπολ σπάμε 2 αυγά και τα χτυπάμε με ένα σύρμα. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού στα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί. Αποσύρουμε από την φωτιά την σούπα και προσθέτουμε μέσα στο αυγολέμονο πολύ σιγά με μια κουτάλα το μείγμα από την σούπα.

Δείτε ακόμα Γιουβαρλάκια με κιμά κοτόπουλο

Αφού ρίξουμε 2-3 κουτάλες το συμπληρώνουμε μέσα στην κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε την σούπα και είναι έτοιμη να την απολαύσουμε.
Η πιο νόστιμη και δυναμωτική σούπα είναι έτοιμη να την απολαύσετε εσείς και η οικογένειά σας!! Καλή σας επιτυχία!!

Τα- Γιουβαρλάκια- του- Παναγιώτη -Παπαδάκη-

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr