Θράψαλα γεμιστά με ρύζι !!! Η νοστιμιά όλη
Υλικά
1.θράψαλα
2.κρεμμύδι
3.άνηθος
4.ντομάτες
5.ελαιόλαδο
Οι ποσότητες ανάλογα με τα άτομα
Δείτε ακόμη: ΘΡΑΨΑΛΑ ΚΡΑΣΑΤΑ!
εκτελεση
Σε μια κατσαρόλα ψιλοκόβουμε τα κεφάλια από τα θράψαλα το κρεμμύδι το ρύζι τον άνηθο το λάδι τα φέρνουμε βόλτες όταν κάψουν καλά ρίχνουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα λίγο νερό και το αφήνουμε να σωθούν τα νερά γεμίζουμε με αυτό τα θραψαλα και τα βάζουμε σε ταψί στην σειρά και στολίζουμε από πάνω όπως βλέπετε στην φωτογραφία.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με λίγο νεράκι μέχρι να τσιμπήσουμε με το πιρούνι και να είναι μαλακά περίπου 30 με 40 λεπτά 180 βαθμούς αέρα.
Πηγή: igastronomia.gr