Μια φανταστική συνταγή από την Θεσπρωτία για πρωινό – απογευματινό ή ότι ώρα μας αρέσει!!!.
Υλικά:
4 κούπες αλεύρι
1 κούπα γάλα
1 αυγά
250 γραμμάρια τριμμένη φέτα
1 ποτηράκι τσίπουρο
λίγο αλάτι
νερό
καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Αναμιγνύουμε τα υλικά τόσο ώστε να γίνει ένας αραιός χυλός .Βάζουμε αρκετό λάδι στην φωτιά να κάψει και με μια μικρή κουτάλα ρίχνουμε σιγά σιγά τον χυλό στο τηγάνι. Μόλις οι τηγανίτες πάρουν χρώμα τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε πιατέλα πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν από το λάδι. Οι τηγανίτες τρώγονται σκέτες , εάν δεν βάλουμε στο μείγμα τυρί μπορούμε να βάλουμε ζάχαρη η μέλι.
ipeirotika.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα