Μια φανταστική συνταγή από την Θεσπρωτία για πρωινό – απογευματινό ή ότι ώρα μας αρέσει!!!.
Υλικά:
4 κούπες αλεύρι
1 κούπα γάλα
1 αυγά
250 γραμμάρια τριμμένη φέτα
1 ποτηράκι τσίπουρο
λίγο αλάτι
νερό
καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Αναμιγνύουμε τα υλικά τόσο ώστε να γίνει ένας αραιός χυλός .Βάζουμε αρκετό λάδι στην φωτιά να κάψει και με μια μικρή κουτάλα ρίχνουμε σιγά σιγά τον χυλό στο τηγάνι. Μόλις οι τηγανίτες πάρουν χρώμα τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε πιατέλα πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν από το λάδι. Οι τηγανίτες τρώγονται σκέτες , εάν δεν βάλουμε στο μείγμα τυρί μπορούμε να βάλουμε ζάχαρη η μέλι.
ipeirotika.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Έπεσε ασανσέρ στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας
- Άγιος Έρωτας: Αυτό το παιδί θα είναι η καταστροφή μας – Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Χριστίνα να μην το κρατήσει
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές