Το γρήγορο φαγητό του δεκαπενταύγουστου Τηγανιτές πανσέτες. Λαχταριστές τηγανιτές πανσέτες, μπουκιά και συχώριο με μόλις 4 υλικά.
Δεν θα χρειαστούν πολλά υλικά για να απολαύσουμε αυτές τις τηγανιτές πανσέτες. Μόνο λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι, ρίγανη και χυμός από λεμόνι. Αυτές οι τηγανιτές πανσέτες είναι μία γρήγορη, εύκολη και οικονομική λύση που είναι άκρως απολαυστική και που και που αξίζει να τις βάζουμε στο τραπέζι μας.
Μπορούμε να απολαύσουμε τις τηγανιτές πανσέτες όλο τον χρόνο, αλλά και στο τραπέζι της τσικνοπέμπτης, του δεκαπενταύγουστου αλλά και στο Κυριακάτικο τραπέζι. Συνοδεύονται τέλεια με μία περιποιημένη τηγανιά πατάτες και φυσικά αποτελούν τον τέλειο μεζέ για την μπύρα σας.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τις τηγανιτές πανσέτες:
Εκτέλεση για τις τηγανιτές πανσέτες
Αρχικά μαρινάρουμε τις πανσέτες από όλες τις πλευρές με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Τις σκεπάζουμε με μία διάφανη μεμβράνη και τις αφήνουμε με την μαρινάδα τους στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον. Έπειτα βάζουμε ηλιέλαιο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Δείτε ακόμα Κρασάτες πανσέτες : Μαλακές και ζουμερές
Ξεκινάμε να τηγανίζουμε τις πανσέτες μας, μέχρι να πάρουν χρώμα και να μην βγάζουν αίμα όταν τις τσιμπάμε, σε μέτρια φωτιά. Μόλις είναι έτοιμες τις περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού και απολαμβάνουμε.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Σούλα Λεβέντη
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές