Η Μυρτώ Αλικάκη μας δείχνει τη συνταγή για να φτιάξουμε ένα πεντανόστιμο και πολύ ζουμερό χοίρινο teriyaki! Όσες δεν το έχετε δοκιμάσει ποτέ, πιστέψτε με…θα γίνει το αγαπημένο σας φαγάκι!
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβετε ένα κρεμμύδι μια κόκκινη πιπερια και λίγο τζίντζερ . Τα τσιγαριζετε σε ηλιέλαιο , προσθέτετε ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια κι αφού ροδίσει λίγο χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε να ψηθεί , περίπου είκοσι λεπτά . Προς το τέλος ριχνετε γλυκεια σόγια σως και σουσάμι ! Σερβίρετε με μπασματι ! Μπορείτε να το κάνετε και με κοτόπουλο
https://www.instagram.com/p/ByfCAOZiiwv/?utm_source=ig_web_copy_link