Με λίγα φύλλα σφολιάτας μπορείτε να φτιάξετε τα πιο εύκολα γλυκά σνακ για μικρούς και μεγάλους. Αρωματικά, τραγανά και σκέτο γλύκισμα.
- φύλλο σφολιάτας 1
- βιτάμ 50 γραμμάρια περίπου λιωμένο
- καστανή ζάχαρη Κατά βούληση
- κανελά Κατά βούληση
Υλικά
Δείτε ακόμα Γλυκό Κοπεγχάγη
Τα γλυκά μας θέλουμε να είναι εύκολα και δημιουργικά. Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε τραγανές ροδέλες από σφολιάτα με καστανή ζάχαρη και κανέλα. Είναι το τέλειο γλυκάκι για τον καφέ, για μπουφέ ή για ένα ιδιαίτερο κέρασμα ενώ μπορείτε να τα βάλετε και σαν διακόσμηση σε γλυκά ψυγείου, τούρτες και πάστες.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το το πιο εύκολο γλυκό του Καλοκαιριού
Εκτέλεση για το πιο εύκολο γλυκό του Καλοκαιριού
Παίρνουμε το φύλλο σφολιάτας, το ανοίγουμε και το αλείφουμε με το λιωμένο βιτάμ, όχι πολύ, ίσα ίσα. Το κόβουμε σε δύο μέρη και το ένα μέρος το πασπαλίζουμε με καστανή ζάχαρη και κανέλα.
Δείτε ακόμα Καλοκαιρινό γλυκό του κουταλιού φράουλα
Από πάνω βάζουμε το άλλο μισό φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε σε λωρίδες. Το στριφογυρίζουμε, το αλείφουμε με το αυγό και ψήνουμε στους 190 βαθμούς Κελσίου, στο αερόθερμο.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Άννα Γιαννίκου
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr