Ένα σούπερ απολαυστικό γαλακτομπούρεκο που πραγματικά εντυπωσιάζει με τη νοστιμιά του και την εμφάνιση! Είναι ιδανικό για τα οικογενειακά τραπέζια αλλά και για κέρασμα σε γιορτές! Σιροπιαστό, και απίστευτα απολαυστικό!
- φυλλο κρουστας 450γρ.
- βουτυρο 200γρ. λιωμένο
Υλικά
Ingredients:
For the syrup:
560gr. sugar
475ml water
For the cream:
70gr. fine semolina
70gr. sugar
4 small eggs
1 litre of milk
1 thick lemon peel
2 vanillins
450gr. phyllo dough
200gr. melted butter
Ειδήσεις σήμερα
- Κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη (14/01) – Η Λίστα με τις περιοχές -συνεχής ενημέρωση
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο μικρός Παναγιωτάκης έφυγε από στέρηση οξυγόνου – Τα νέα αποτελέσματα των ιστολογικών
- Πές μου το ζώδιο σου να σου πω ποιον Τοξικό άνθρωπο πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου το 2025
- Grand Hotel Επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47
- Θολά τζάμια αυτοκινήτου από τη βροχή και το κρύο: Πως να τα ξεθολώσετε χωρίς να κινδυνεύσετε