Ένα σούπερ απολαυστικό γαλακτομπούρεκο που πραγματικά εντυπωσιάζει με τη νοστιμιά του και την εμφάνιση! Είναι ιδανικό για τα οικογενειακά τραπέζια αλλά και για κέρασμα σε γιορτές! Σιροπιαστό, και απίστευτα απολαυστικό!
- φυλλο κρουστας 450γρ.
- βουτυρο 200γρ. λιωμένο
Υλικά
Ingredients:
For the syrup:
560gr. sugar
475ml water
For the cream:
70gr. fine semolina
70gr. sugar
4 small eggs
1 litre of milk
1 thick lemon peel
2 vanillins
450gr. phyllo dough
200gr. melted butter
Ειδήσεις σήμερα
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ
- Άγιος Έρωτας : Η Ολυμπία πιάνει τον πατέρα Νικόλαο σε οίκο ανοχής και το κάνει θέμα στην επισκοπή
- Ζώδια : Ανάδρομος Ερμής έως 15/12/2024 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Η Γη της Ελιάς : Βασιλική και Αριάδνη γίνονται μια γροθιά ενάντια σε όλους
- «Καλάθι των Χριστουγέννων» : Επιστρέφει με χαμηλότερες τιμές