- γάλα 1 1/2 λίτρο
- κάστερ πάουντερ 6 γεμάτες κ.σ.
- εκχυλισμα βανίλιας 1 κ.γ.
- ρυζι 1 ποτηράκι του κρασιού γλασέ
- αλατι 1 τσιμπιά
- μελι 3 κ.σ. γεμάτες
- ζαχαρη 2 κ.σ.
- κανελά κατά προτίμηση
Υλικά
Κερνάω ρυζογαλάκι μυρωδάτο 😋 με φρέσκο πρόβειο γάλα, αρωματισμένο με βανίλια και κανελίτσα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μικρή κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι με τρία ποτηράκια νερό και λίγο αλάτι.
Βάζουμε το γάλα να βράσει αφήνοντας λίγο για να αραιώσουμε το κάστερ πάουντερ.
Όταν ετοιμαστεί το ρυζάκι το ρίχνουμε μέσα στο γάλα προσθέτουμε το μέλι τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας.