Ντομάτες τηγανιτές έχετε ξαναδεί; Μπορεί σε σαλάτα, γεμιστές, στραπατσάδα, αλλά τηγανητές ποτέ! Πάμε να δούμε τη συνταγή για το πιο νόστιμο και πρωτότυπο ορεκτικό;
Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις ντομάτες με ένα μυτερό μαχαίρι να φύγει όλο το κοτσανάκι.
Κόβουμε σε ροδέλες πάχους ένα εκατοστό.
Αλατοπιπερώνουμε και της αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι για μισή ώρα.
Σε ένα ταψάκι βάζουμε το αλεύρι και τις αλευρώνουμε πολύ καλά πατώντας με την παλάμη μας.
Τηγανίζουμε σε μικρό τηγάνι 2χ2 ροδέλες για να μην πέφτει η θερμοκρασία στο λάδι.
Αφήνουμε να ροδίσουν από την μια πλευρά και μετά της γυρίζουμε από την άλλη.
Ένα υπέροχο συνοδευτικό για πολλά κρεατικά
Ειδήσεις σήμερα
- Μαίρη Βιδάλη : Η σπαρακτική ανάρτηση για τον γιό της και το συγνώμη
- Πέθανε ο Γιάννης Λαμπρόπουλος
- Το ψυχολογικό τεστ που θα σας φανερώσει αν κουβαλάτε κάποιο κρυμμένο τραύμα βαθιά στο υποσυνείδητο σας
- Καλοριφέρ : Κόλπο μηχανικού για να ζεστάνετε πιο γρήγορα και ανέξοδα το σπίτι
- Η Γη της Eλιάς : Η Άννα γεννάει στα χωράφια με βοηθό τον Μιλτιάδη