Δυοροφη τούρτα μίνι με παντεσπάνι σοκολάτας και γέμιση βανίλια φράουλα και επικαλύψει με γκαράζ και ζαχαροπαστα
Σε ένα μπολ βαζω150 γρ. Ζάχαρη με 6 αυγά και τα χτυπάω μέχρι να αφρατεψουν ρίχνω σιγά σιγά 1 φλιτζάνι κέικ φλάουρ και 50γρ. κακάο και ανακατεύω. Βουτυρώνω το ταψάκι ρίχνω μέσα το μείγμα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25 λεπτά.
Ετοιμάζω και το σιρόπι σε μια κατσαρόλα 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι νερό 1 φλούδα λεμονιού 1 φλούδα πορτοκαλιού και 2 γαρίφαλα και βράζω.
Δείτε ακόμα: Αφράτη τούρτα με λωτούς σκέτη απόλαυση !!!
για τη γκαράζ: 500γρ.κουβερτουρα και 350γρ. κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι βάζω τη κρέμα γάλακτος μέχρι να ζεσταθεί καλά και ρίχνω μέσα τη κουβερτούρα ανακατεύω το αφήνω να κρυώσει και τη βάζω στο ψυγείο για μια ώρα. Περνώ μια βάση παντεσπάνι τησιροπιαζω και βάζω την κρέμα βανίλια κλείνω με το αλο το σιροπιαζω και βάζω τη κρέμα φράουλα κλείνω από πάνω και τη βάζω στο ψυγείο για 2 ώρες. Αφού κρύωσε καλά η τούρτα την κάλυψα όλη με τη Γκάνας και την έβαλα στο ψυγείο για 3 ώρες και τέλος τη ζαχαροπαστα το ίδιο έκανα και με τον πάνω όροφο της τούρτας.