Η πιο εύκολη Τούρτα Παγωτό Ferrero rocher . Δροσιστική και απολαυστική τούρτα παγωτό Ferrero από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη.
- φυτική κρέμα γάλακτος 300 ml
- ζαχαρούχο γάλα 100 γρ.
- πραλίνα 2 κ.σ.
- φουντουκι 50 γρ. ψημένα , αλεσμένα
- cookies 70 γρ.
Υλικά
Οι συνταγές του Δημήτρη Μιχαηλίδη είναι εγγύηση και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Σήμερα λοιπόν θα μας δείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε μία πεντανόστιμη τούρτα παγωτό Ferrero rocher . Θα είναι μία τούρτα που θα ξετρελάνει τα παιδιά αφού όλα αγαπούν την σοκολάτα αλλά και τους μεγάλους, αφού όλοι έχουμε μία αδυναμία στην γεύση Ferrero rocher .
Τώρα που έφτασε το Καλοκαίρι τα παγωτά γίνονται τα αγαπημένα μας γλυκίσματα. Μετά το παγωτό με μόλις 2 υλικά, θα δούμε πως μπορούμε να απολαύσουμε και μία τούρτα παγωτό για τις πιο επίσημες περιστάσεις, για τα γενέθλια των μικρών ή των μεγάλων ή επειδή…μία μπάλα παγωτό δεν μας φτάνει. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής:
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη φυτική κρέμα γάλακτος και χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει μαλακή σαντιγί. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη πραλίνα και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσέχουμε να μη σφίξει πολύ το μείγμα.
Δείτε ακόμα Κρεμώδες παγωτό με γεμιστά μπισκότα
Σπάμε με τα χέρια τα cookies και τα ρίχνουμε μέσα μαζί με 3/4 από τα φουντούκια. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ. Στρώνουμε σε μία μακρόστενη φόρμα 12 x 22 εκ. μαγειρική μεμβράνη. Χύνουμε μέσα στη φόρμα το μείγμα φροντίζοντας να απλωθεί παντού και σκεπάζουμε από πάνω με μαγειρική μεμβράνη.
Τοποθετούμε στη κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες.
Αφού έχει παγώσει καλά, γαρνίρουμε με λιωμένη πραλίνα και τα περισσευούμενα φουντούκια.
Δείτε την συνταγή αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr