Υλικά
2,1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
10 καραμέλεςς γάλακτος μαλακιές κομμένες στα δυο
100γρ φουντούκια σπασμένα στην μέση
3/4 της κούπας καστανή ζάχαρη
1 κούπα λάδι ελαφρύ
2 αυγά
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Χτυπήστε τα αυγά με την ζάχαρη με το σύρμα σε ένα μπολ μέχρι να αφρατέψουν.
Ρίξτε το λάδι μέσα και ανακατέψτε.
Σε ένα άλλο μπολ έχετε ανακατέψει το αλεύρι τις καραμέλες κομμένες στα δύο τα φουντούκια την κανέλα το μπέικιν .
Ρίξτε τα σταδιακά μέσα στο μείγμα με το λάδι αυγά ζάχαρη και ανακατεύεται μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο αφού πρώτα βάζετε λαδόκολλα και ρίχνετε με το κουτάλι το μείγμα σε στρογγυλά…ψήνετε για 20 λεπτά και πρίν τα βγάλατε αφήνετε να κρυώσουν!!!Βάλτε σε μεταλλικό κουτί !!!
Gogo Samiou -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια