Υλικά
2,1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
10 καραμέλεςς γάλακτος μαλακιές κομμένες στα δυο
100γρ φουντούκια σπασμένα στην μέση
3/4 της κούπας καστανή ζάχαρη
1 κούπα λάδι ελαφρύ
2 αυγά
1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση
Χτυπήστε τα αυγά με την ζάχαρη με το σύρμα σε ένα μπολ μέχρι να αφρατέψουν.
Ρίξτε το λάδι μέσα και ανακατέψτε.
Σε ένα άλλο μπολ έχετε ανακατέψει το αλεύρι τις καραμέλες κομμένες στα δύο τα φουντούκια την κανέλα το μπέικιν .
Ρίξτε τα σταδιακά μέσα στο μείγμα με το λάδι αυγά ζάχαρη και ανακατεύεται μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο αφού πρώτα βάζετε λαδόκολλα και ρίχνετε με το κουτάλι το μείγμα σε στρογγυλά…ψήνετε για 20 λεπτά και πρίν τα βγάλατε αφήνετε να κρυώσουν!!!Βάλτε σε μεταλλικό κουτί !!!
Gogo Samiou -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές