Υλικα:
Φύλλο κρούστας
Φέτες γαλοπούλας ή ζαμπόν
Φέτες τυρί γκούντα
Λίγο ηλιέλαιο
2 αυγά
Τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι πιπέρι κουρκουμά.
Εκτέλεση:
Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε λωρίδες. Αλείφουμε με λίγο ηλιέλαιο κάθε λωρίδα, βάζουμε μια φέτα τυρί και μια φέτα γαλοπούλα (αν χρειαστεί κόβουμε λίγο το τυρί και τη γαλοπούλα), διπλώνουμε το φύλλο στα πλάγια για να μην βγεί το τυρί και τυλίγουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τη φρυγανιά και ανακατεύουμε με το αλάτι, το πιπέρι και το κουρκουμά. Βουτάμε τα μπουρεκάκια στο αυγό και μετά στη φρυγανιά και τα αραδιάζομαι σε ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Σερβίρουμε ζεστά.
Μπορείτε και να τα τηγανίσετε αν θέλετε.
Καλή επιτυχία!!!
Elena Psillia-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές