Υλικά
1 κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
2 ποτήρια νερού γεμάτα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές σούπας γλυκιά πάπρικα
2 ποτήρια του νερού γάλα φρέσκο
Αλάτι-πιπέρι
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μία σακούλα το αλεύρι το αλάτι το πιπέρι και την πάπρικα και τα αναμιγνύουμε καλά.
Εντωμεταξύ έχουμε βάλει τα κομμάτια του κοτόπουλου μέσα στο γάλα να μαριναριστούν πάνω από μία ώρα πριν αποφασίσουμε να τα μαγειρέψουμε. [τηγανίσουμε ]
Ρίχνουμε μερικά κομμάτια από το κοτόπουλο μέσα στην σακούλα και κουνάμε καλά .
Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα και τα αφήνουμε να περιμένουν σε μία πιατέλα μέχρι να ζεσταίνουμε το λάδι .
Μόλις το λάδι ζεσταθεί καλά βάζουμε τα κομμάτια στο τηγάνι και τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία στην αρχή κι αργότερα σε πιο δυνατή μέχρι να ροδίσουν.
Τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περιττό λάδι και σερβίρουμε …!
Αν τα θέλουμε με πιο πολύ κρούστα λίγο πριν τα βάλουμε στο τηγάνι τα ξαναρίχνομαι μέσα στο μείγμα αλεύρι πάπρικα κτλ τα τινάζουμε καλά και τηγανίζουμε ,αν και η μία φορά είναι αρκετή .
Ειδήσεις σήμερα
- Κύκλωμα προστασίας: Αυτός είναι ο πασίγνωστος γόης Έλληνας ηθοποιός
- Ανακαλείται μουστάρδα- Είναι ακατάλληλη και επικίνδυνη για την υγεία των καταναλωτών
- Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη (16/01) – Η Λίστα με τις περιοχές
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έχασα ό,τι πιο σημαντικό είχα στη ζωή μου – Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές