ΈΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΠΙΆΤΟ ΜΕ ΥΓΙΕΙΝΌ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ!
ΥΛΙΚΑ
1 τσιπούρα ,η,σφυρίδα,η συναγρίδα.κ.α
1 κιλό σπανάκι φρέσκο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε ροδέλες
5 ντομάτες΄φρέσκες ώριμες ψιλοκομμένες
2 φύλλα δάφνης
1\2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι -πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε καλά το ψάρι το πλένετε και το αφήνετε να στραγγίσει.
Καθαρίζετε και το σπανάκι το πλένετε πολύ καλά και το αφήνετε να στραγγίσει.
Βάζετε στην κατσαρόλα το μισό λάδι και ρίχνετε τα φρέσκα και ξερά κρεμμυδάκια τα τσιγαρίζετε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθούν,προσθέτετε και το σπανάκι ,το αλατοπίπερο ,ανακατεύετε και το αφήνετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ψηθεί με τα υγρά του.
Βάζετε το ψάρι στο ταψί ,βάζετε και το σπανάκι με τα κρεμμύδια γύρω γύρω,προσθέτετε και τις ντομάτες ψιλοκομμένες τα φύλλα δάφνης,και το υπόλοιπο ελαιόλαδο .
Το ψήνετε στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά μέχρι να ψηθεί το ψάρι και το σπανάκι.
Οταν καθαρίσετε το σπανάκι πλύντε το καλά και αφήστε το για 10 λεπτά μέσα σε νερό με ξύδι ,ξεπλύντε και στίψτε το μετά καλά και μαγειρέψτε .
Πηγή: mageirikhkaisuntages.blogspot.grΕιδήσεις σήμερα
- Η Γη της Ελιάς : Αποχωρεί πασίγνωστος πρωταγωνιστής από τη σειρά και μόλις το ανακοίνωσε
- Ανακαλούνται γαριδάκια – Μεγάλος κίνδυνος για την υγεία
- Σχολεία : Τι θα ισχύει με τις απουσίες λόγω γρίπης
- Ζωή Ναλμπάντη : “Γέννησα τη μία μου κόρη στο χαλάκι του μπάνιου, ο άνδρας μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο”
- Η Γη της Ελιάς : Το κάνεις όλο και χειρότερο Στάθη- Η Ιουλία τον κατακεραυνώνει