Συνταγή για Τσιπούρες γεμιστές. με ντομάτα, πιπεριά, σκόρδο και μυρωδικά που κάνουν πολύ ζουμερές τις τσιπούρες
Υλικά για 3 Τσιπούρες
1 ντομάτα σε μικρά κυβάκια
1 πιπεριά σε μικρά κυβάκια
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
λίγα κλαράκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κγ ελαιόλαδο
ρίγανη
αλατοπίπερο
Δείτε ακόμη Τσιπούρες γεμιστές, ψημένες με βούτυρο και σως μαγιονέζας
Εκτέλεση
καθαρίζουμε καλά τις τσιπούρες.
Τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν.
Τις αλατίζουμε και τις βάζουμε στο ταψί.
Ετοιμάζουμε σε ένα μπολάκι ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό, λάδι, αλατοπίπερο.
Ανοίγουμε τις τσιπούρες μας και γεμίζουμε την κοιλίτσα.
Πασπαλίζουμε και από πάνω με λίγη ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 190-200 μέχρι να πάρουν χρώμα τα ψαράκια μας.
Βγάζουμε σε μια πιατέλα τα ψαράκια μας.
Σε ένα σεικερ ρίχνουμε ότι έμεινε στο ταψί αν θέλουμε σουρώνουμε με ένα ψιλό σουρωτηράκι.
Προσθέτουμε 2 κγ μουστάρδα λίγη ρίγανη και λίγο ακόμα λαδάκι.
Τα χτυπάμε καλά και περιχύνουμε πάνω από τα ψάρια μας!!!
καλή επιτυχία!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια