Συνταγή για πικάντικη τυροκαυτερή με απλά υλικά για να συνοδεύσουμε το αρνί στη σούβλα, το κοντοσούβλι, το κοκορέτσι και κάθε ψητό στα κάρβουνα και όχι μόνο από την αγαπημένη μας σελίδα Cooking Affairs-Διατροφή, Υγεία & Ευζωία.
- πιπεριά Φλωρίνης 3 (σε βάζο)
- φέτα 350 γραμμάρια μαλακή τριμμένη
- Γιαούρτι στραγγιστό 1 κεσεδάκι
- τσίλι 1 καυτερή πιπεριά
- σκορδο 2 σκελίδες
- ελαιολαδο 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
- πάπρικα 2 κουταλάκια του γλυκού
- ξύδι 1-2 κουταλιές της σούπας
- μπούκοβο 1 πρέζα
Υλικά
Η καλύτερη συνταγή για πικάντικο τζατζίκι
Δεν μπορεί να λείπει η τυροκαυτερή από ένα Πασχαλινό τραπέζι που τα κρέατα στα κάρβουνα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σήμερα λοιπόν σας έχουμε την καλύτερη και πιο πικάντικη τυροκαυτερή που είναι σκέτη απόλαυση. Για τους λάτρεις του πικάντικου, που θα αρέσει και σε αυτούς που δεν τα προτιμούν.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τη τυροκαυτερή για τα ψητά του Πάσχα:
Τυροκαυτερή και τζατζίκι! Δύο πανεύκολα ορεκτικά που συνδυάζονται και συνοδεύουν τέλεια τα ψητά κρεατικά μας!
Αν σας αρέσουν οι συνταγές της σελίδας, ακολουθήστε με και στο
Εκτέλεση για τη τυροκαυτερή για τα ψητά του Πάσχα
Αρχικά πολτοποιούμε στη κουζινομηχανή τις πιπεριές Φλωρίνης, τη μαλακή φέτα, το στραγγιστό γιαούρτι, την τσίλι πιπεριά, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το ξύδι και το μπούκοβο, μέχρι όλο το μείγμα μας να γίνει αλοιφή. Ελέγχουμε τη γεύση και συμπληρώνουμε ό,τι μας αρέσει και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr