Εύκολα, γρήγορα, και πολύ νόστιμα…!
300 γρ. τριμμένο γκούντα
4 κουταλιές σούπας παρμεζάνα
2 αυγά
4-5 κουταλιές σούπας αλεύρι κατά προτίμηση φαρίνα βοηθάει να φουσκώσουν.
Δείτε ακόμα: Τυροκροκέτες με μπρόκολο!
Δείτε ακόμα: ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΈΙΚΟΝ
Ανακατεύουμε όλα καλά μαζί.
Βάζουμε στο ψυγείο 30`.λεπτά.
Κάνουμε μπαλίτσες και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι και βαθύ σκεύος και να μην ακουμπάνε μεταξύ τους με αραβοσιτέλαιο! !!
Η συνταγή είναι από την εκπληκτική κλειστή ομάδα στο facebook -οι χρυσοχερες-ηδες της κ. Gogo Samiou
Ειδήσεις σήμερα
- Ανακαλείται κατεψυγμένη πίτσα μετά από εντοπισμό επικίνδυνου μικροβίου
- Μερομήνια 2024 – 2025 : Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με χιόνια και πολικό ψύχος
- Φως στο Τούνελ : Μελάνιαζε και τέζα- Η κυνική μαρτυρία της Μουρτζούκου – Τα ψέματα και οι αντιφάσεις
- Η Γη της Ελιάς : O Ιπποκράτης έδιωξε τα αδέρφια Βαρώτσου από τη Μάνη
- Οδηγός γενικής καθαριότητας για να αστράψει το σπίτι σου πριν στολίσεις για τα Χριστούγεννα