Θα το βρεις από την κουζίνα της πιο παραδοσιακής νοικοκυράς, μέχρι το ακατάστατο κουζινάκι του φοιτητή και του εργένη. Το αλουμινόχαρτο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της λίστας για τα ψώνια μας, καθώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με ποικίλους τρόπους για να προστατεύσουμε τα τρόφιμά μας και να τα διατηρήσουμε φρέσκα και γευστικά. Μήπως, όμως, το παρακάνουμε λιγάκι;
Πού μπορείς να το χρησιμοποιείς
Στα πουλερικά και τα κρεατικά
Το μυστικό για ζουμερά, λαχαριστά κρεατικά είναι να τα τυλίξεις με αλουμινόχαρτο πριν το ζέσταμα ή το μαγείρεμα, ώστε να τραβήξουν τη θερμοκρασία μέσα και όχι μόνο εξωτερικά και να ψηθούν ομοιόμορφα.
Στα σνακ
Δείτε περισσότερα στο apithano.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Πέθανε ο ψυχίατρος Δημήτριος Σούρας -Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- Ο Γιώργος Μανίκας σε σχέση με την πεθερά του Κωσταντίνου Αργυρού (φωτογραφίες)
- Aνακαλούνται ηλεκτρικές σκούπες – Κίνδυνος πυρκαγιάς
- Glamour Χριστουγεννιάτικα νύχια σε χρυσό για τα Χριστούγεννα 2024
- Ο Σταύρος Σβήγκος σε σχέση με την πρωταγωνίστρια από το Grand Hotel – Οι πρώτες φωτογραφίες