Υλικά:
250γρ γιαούρτι
2 πιπεριές Φλωρίνης ψημμένες
1 με 2 πιπερίτσες καυτερές
1 με 2 σκελίδες σκόρδο
2 κσ ξύδι
2κγ πάπρικα
3/4 κούπας ελαιόλαδο
400γρ φέτα
Δείτε ακόμα: Τυροκαυτερή απ’ τις Μηλιές Λέσβου που αξίζει να δοκιμάσετε!
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από τη φέτα. Μόλις πολτοποιηθούν προσθέτουμε τη φέτα και χτυπάμε όχι συνεχόμενα για να μην λιώσει η φέτα. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν τη σερβίρουμε.
Αν τη θέλετε λιγότερο καυτερή αφαιρέστε τη μια πιπερίτσα. Αν τη θέλετε πιο κρεμώδες την υφή της αφαιρέστε φέτα. Είναι πεντανόστιμη…δοκιμάστε τη!
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή