Βίδες με φέτα, λουκάνικα και πιπεριές. Καλοκαιρινή μακαρονάδα με βίδες, φέτα, λουκάνικα και πιπεριές.
- βίδες 250 γραμμάρια
- αλατι Κατά βούληση
- λουκάνικο 2 χωριάτικα καπνιστά μοσχαρίσια
- πιπεριά 1 κόκκινη
- πιπεριά 1 πράσινη
- σκορδο 2 σκελίδες
- ντοματίνια 4
- κρεμμυδι 1 μέτριο
- ελαιολαδο Μισό ποτηράκι του κρασιού περίπου
- πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού γλυκιά
- ρίγανη Κατά βούληση
- φέτα 180 γραμμάρια
- νερό 300 γραμμάρια που έβρασαν τα ζυμαρικά
Υλικά
Ο Παναγιώτης Παπαδάκης, ετοίμασε για εμάς μία πεντανόστιμη καλοκαιρινή μακαρονάδα με βίδες που συνδυάζει γεύσεις, χρώματα και αρώματα με έναν μοναδικό τρόπο. Βίδες με λουκάνικα, φέτα, διάφορα μπαχαρικά και μυρωδικά, ντοματίνια και πιπεριές.
Είναι μία άκρως καλοκαιρινή μακαρονάδα που θα απογειώσει κάθε τραπέζι σας και είναι πανεύκολη. Ακόμη κι αν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία στην κουζίνα μην αγχώνεστε γιατί αν ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες, αυτή η συνταγή έχει απόλυτη επιτυχία.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τις βίδες με φέτα λουκάνικα και πιπεριές:
Αυτή η Ελληνική μακαρονάδα τρέλανε τους πάντες! Φθηνό, γρήγορο και νόστιμο!
INGREDIENTS
250 g fusilli pasta
Salt
————————————-
2 smoked country beef sausages
1 red pepper
1 green pepper
2 garlic cloves
4 cherry tomatoes
1 medium onion
Olive oil
1 tsp sweet paprika
Oregano
180 g Greek feta cheese
300 g water from boil fusilli pasta
—————————————
Parsley
Semi-hard smoked cheese
GERMAN
ZUTATEN
250 g Fusilli-Nudeln
Salz
————————————-
2 geräucherte Landrinderwürste
1 rote Paprika
1 grüne Paprika
2 Knoblauchzehen
4 Kirschtomaten
1 mittelgroße Zwiebel
Olivenöl
1 TL süßer Paprika
Oregano
180 g griechischer Feta-Käse
300 g Wasser aus kochenden Fusilli-Nudeln
—————————————
Petersilie
Halbhart geräucherter Käse
Χρόνος εκτέλεσης 15 λεπτά
Εύκολη συνταγή
3-4 μερίδες
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο μαγειρεύοντάς το για 1-2 λεπτά. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό.
Ψιλοκόβουμε την πράσινη πιπεριά , τις σκελίδες σκόρδου και τις προσθέτουμε και κείνες. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.
Κόβουμε σε ροδέλες τα χωριάτικα λουκάνικα και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους. Κόβουμε σε φέτες 4 μικρές ντομάτες ή ντοματίνια και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
Προσθέτουμε από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά.
Δείτε ακόμα Βίδες στον φούρνο με μελιτζάνες
Ρίχνουμε την πάπρικα και την ρίγανη. Ρίχνουμε το τυρί φέτα ανακατεύουμε και μόλις χυλώσει προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά.
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μεταξύ τους και αποσύρουμε από την φωτιά.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ημίσκληρο καπνιστό τυρί.
Τα πιο νόστιμα ζυμαρικά με χωριάτικα λουκάνικα στο τηγάνι εύκολα και γρήγορα. Ιδανικό γεύμα για όταν δεν έχετε χρόνο!! Καλή σας επιτυχία!!
Δείτε το βίντεο εδώ :
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή