Συνταγή για βίδες αλά κρεμ με λουκάνικα και τυριά που λιώνουν για ένα γρήγορο και εύκολο μεσημεριανό. Η μακαρονάδα της τεμπέλας, καλύτερη και από πιτσαρίας
Από τη φίλη μας Στεφοπουλου Μενια.
- βίδες 1 συσκευασία
Υλικά
- ελαιολαδο 2-3 κουταλιές της σούπας
- λουκάνικο 3-4 Φρανκφούρτης
- κρεμα γαλακτος 2 συσκευασίες
- πιπεριά 1/2 κόκκινη
- αλατι Κατά βούληση
- πιπέρι Κατά βούληση
- ζαμπόν 4-5 φέτες
- μιξ τυριών 250 γραμμάρια
Για τη σάλτσα
Η μακαρονάδα του Καλοκαιριού: Ταλιατέλες με σολομό και σπανάκι
Έχουμε μία αδυναμία στις μακαρονάδες αλά κρεμ. Σε όλους αρέσει η κρέμα γάλακτος ή τουλάχιστον σε εμάς και αυτή η μακαρονάδα με βίδες, κρέμα γάλακτος, λουκάνικα και τυριά που λιώνουν, είναι το κάτι άλλο! Είναι μία νόστιμη και εύκολη μακαρονάδα και για μεσημεριανό και για βραδινό.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τις βίδες στο φούρνο με κρέμα γάλακτος, αλλαντικά και τυριά:
Εκτέλεση για τις βίδες στο φούρνο με κρέμα γάλακτος, αλλαντικά και τυριά
Αρχικά βράζουμε τις βίδες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασαν στην άκρη. Προσθέτουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και μόλις κάψει σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα τα λουκάνικα, κομμένα σε μικρότερα κομμάτια.
Σουφλέ με βίδες, λουκάνικο και μπέικον
Σε ένα πυρέξ προσθέτουμε τις βίδες, το νερό που κρατήσαμε στην άκρη από τα μακαρόνια που έβρασαν, το λουκάνικο, το ελαιόλαδο, τις κρέμες γάλακτος, το ζαμπόν κομμένο σε μικρότερα κομμάτια, την κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε και τα τυριά και ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει χρώμα.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr