Αυτά τα σοκολατάκια δεν είναι φτιαγμένα απλώς με ξηρούς καρπούς, αλλά με μια εναλλακτική γέμιση για πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!
900 γραμμάρια λευκή σοκολάτα λιωμένη
1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
4 φλιτζάνια δημητριακά rice Krispies
3 φλιτζάνια marshmallow ψιλοκομμένα
2 φλιτζάνια καβουρδισμένα φιστίκια χοντροκομμένα
Σε μπεν μαρί (ή στο φούρνο μικροκυμάτων) λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα μαζί με το φυστικοβούτυρο.
Κατόπιν, προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα, και με ένα κουτάλι παίρνουμε λίγο απ’ το μείγμα και το αραδιάζουμε στη λαμαρίνα.
Αφού έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, βάζουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο για να σφίξουν καλά.
photo via pinterest