Close

Warm Milk cakes: Τα αφράτα και μαλακά cupcakes που θα σας ξετρελάνουν

Warm Milk cakes: Τα αφράτα και μαλακά cupcakes  που θα σας ξετρελάνουν

Σε όλους αρέσουν τα γλυκά. Μερικές φορές, γυρίζουμε σπίτι και θέλουμε να βρούμε ένα γλυκό να μας περιμένει. Τα γλυκά είναι πιο υγιεινά όταν τα φτιάχνουμε μόνοι μας, γι’ αυτό και πρέπει να προτιμούμε να βρίσκουμε σπιτικές συνταγές για γλυκά, έτσι ώστε να τα απολαμβάνουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Το γλυκό που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας, το έχουμε δοκιμάσει πριν από εσάς και το λατρέψαμε! Είναι τα πιο αφράτα muffins που έχουμε δοκιμάσει με βούτυρο γάλακτος και ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα για…επιπλέον γλύκα!

Δείτε ακόμα Σοκολατένια cupcakes με γέμιση άνθος αραβοσίτου

Είναι ιδανικά για τα παιδιά, όταν μας ζητούν ένα γλυκό ή για κέρασμα, άμα θέλουμε να υποδεχτούμε μερικούς φίλους ή συγγενείς στο σπίτι μας. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε την παρακάτω συνταγή. Θα…κουραστείτε να δίνετε τη συνταγή σε φίλους και γνωστούς που θα την δοκιμάσουν από τα χεράκια σας. Διαβάστε παρακάτω:

Warm Milk cakes: Τα αφράτα και μαλακά cupcakes που θα σας ξετρελάνουν

Δείτε ακόμα Τα καλύτερα cupcake βανίλιας με σταγόνες κουβερτούρας

Warm Milk cakes: Τα αφράτα και μαλακά cupcakes που θα σας ξετρελάνουν

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά και το αλάτι μέχρι να αφρατέψει το μείγμα μας. Όσο το χτυπάμε προσθέτουμε σιγά – σιγά τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα, μέχρι να ασπρίσει το μείγμα. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού. Ζεσταίνουμε το γάλα.

Δείτε ακόμα Τα μάφινς της παιδικής χαράς χωρίς γαλακτοκομικά!

Αφού το ζεστάνουμε προσθέτουμε στο γάλα, το βούτυρο και το ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Παίρνουμε λίγο από το μείγμα του κέικ και προσθέτουμε σε αυτό, το ζεστό γάλα. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το μείγμα μας στο υπόλοιπο μείγμα του κέικ. Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα μαρίζ.

Τοποθετούμε το μείγμα σε φορμάκια για cupcakes η σε ένα μικρό τσέρκι. Ψήνουμε τα κέικ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 με 20 λεπτά. Αφού κρυώσει το το ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε το κέικ μας με άχνη ζάχαρη.

Warm Milk cakes: Τα αφράτα και μαλακά cupcakes που θα σας ξετρελάνουν

Τip: Αν θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο κέικ θα το ψήσουμε σε τσέρκι διαμέτρου 22 εκατοστών για 40 λεπτά περίπου.

Την συνταγή την βρήκαμε από την Geri Dako

Επιμέλεια συνταγής: Daddy-Cool.gr