Υλικά
1 φλιτζάνι καρύδια
1 φλιτζάνι βρώμης
1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
1/2 φλιτζάνι λάδι canola
1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου
1/4 κουταλάκι αλάτι
5 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα (της αρεσκείας σας)
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C. Σε ένα multi χτυπήστε τα καρύδια και τη βρώμη και μόλις είναι έτοιμα τα αδειάζετε σε ένα μπολ προσθέτοντας το αλεύρι, το λάδι, το σιρόπι και το αλάτι.
Ανακατέψτε καλά τα υλικά και πλάστε μικρές μπάλες τις οποίες τις βάζετε σε μικρή απόσταση μεταξύ τους σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Πιέστε τον αντίχειρά σας απαλά στο κέντρο του μπισκότου μέχρι να δημιουργηθεί μια μικρή εσοχή ( λακκούβα) και γεμίστε τη με μια κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα ( ή λιγότερο).
Ψήστε τα μπισκότα μέχρι να ροδίσουν και να σταθεροποιηθούν (περίπου 15-20 λεπτά).
Μόλις είναι έτοιμα, τα αφήνετε για λίγο να κρυώσουν και τα τοποθετείτε σε ένα αεροστεγές δοχείο.
Πηγή: popsugar.com
Το διαβάσαμε στο : mothersblog
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή