Ένα εύκολο,γρήγορο,νόστιμο άκρως καλοκαιρινό γλυκάκι…δροσερό,ελαφρύ και οικονομικό..
Ότι πρέπει για μετά από ένα γεύμα ή δείπνο…το τέλειο επιδόρπιο!
Υλικά
·2 φακελάκια ζελέ (ότι γευση σας αρέσει)
·500γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες (ζαχαρη αν θελουμε μπορούμε να βάλουμε περισσότερη η λιγότερη ανάλογα ποσό γλυκό το θελουμε).
Αφού κρυώσει το ζελέ (όχι να πήξει) προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά για να ενσωματωθεί στο μείγμα μας Βάζουμε το γιαουρτοζελέ σε μια φόρμα η σε μικρά μπολάκια και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να πήξει καλά.
Σημ.Αν θελουμε μπορούμε να βάλουμε μέσα στο γιαουρτοζελέ και κομματάκια φρούτων (κομπόστα).
από τη φίλη της σελίδας μας elina gelina
Ειδήσεις σήμερα
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή
- Οι 7 σειρές που τελειώνουν οριστικά τον Δεκέμβριο – Ποιες τις αντικαθιστούν
- Ντύσιμο Δεκέμβριου 2024: 15 festive ιδέες από την δουλειά μέχρι το ρεβεγιόν
- Αμαλιάδα : Ραγδαίες εξελίξεις – Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου – Βίντεο από τη σύλληψη
- Νεκρό 10χρονο παιδί ξαφνικά από ανακοπή