Ένα εύκολο,γρήγορο,νόστιμο άκρως καλοκαιρινό γλυκάκι…δροσερό,ελαφρύ και οικονομικό..
Ότι πρέπει για μετά από ένα γεύμα ή δείπνο…το τέλειο επιδόρπιο!
Υλικά
·2 φακελάκια ζελέ (ότι γευση σας αρέσει)
·500γρ. στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες (ζαχαρη αν θελουμε μπορούμε να βάλουμε περισσότερη η λιγότερη ανάλογα ποσό γλυκό το θελουμε).
Αφού κρυώσει το ζελέ (όχι να πήξει) προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά για να ενσωματωθεί στο μείγμα μας Βάζουμε το γιαουρτοζελέ σε μια φόρμα η σε μικρά μπολάκια και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να πήξει καλά.
Σημ.Αν θελουμε μπορούμε να βάλουμε μέσα στο γιαουρτοζελέ και κομματάκια φρούτων (κομπόστα).
από τη φίλη της σελίδας μας elina gelina
Ειδήσεις σήμερα
- Βασίλης Καλογήρου: «Τον κούρεψα μία ημέρα μετά την εξαφάνισή του»
- Η Γη της Ελιάς : Τι κρύβει ο Μιλτιάδης – Το σκοτεινό παρελθόν του
- Το μάθημα που θα δώσει ο Φεβρουάριος 2025 σε όλα τα ζώδια
- Άσπα Τσίνα: Πώς είναι σήμερα – Η συγκλονιστική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση
- Grand Hotel : Το πρωί, πριν πεθάνει ο πατέρας σου η μητέρα σου με ανάγκασε να του δώσω αυτό- Ο Λεωνίδας λέει την αλήθεια στην Αλίκη