Φράουλες ζαχαρωτές ιδανικές για κέρασμα, για μπουφέ για βάφτιση! Είναι πραγματικά εντυπωσιακές και από γεύση;;; Σαν ζαχαροπλαστείου!
- γάλα εβαπορέ 300 ml συμπυκνωμένο
- ζελέ 150 γρ φράουλα (έτοιμο παρασκευασμένο)
- λεμονι 1 κουταλιά χυμό
- χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο (προαιρετικά)
- ινδοκαρυδο 250 γρ περίπου
- ζελέ 1 κουτί φράουλα
Υλικά
Οδηγίες
Σε ένα πλαστικό μπολ ανακατεύουμε το συμπυκνωμένο γάλα, ζελέ φράουλα, χυμό λεμονιού και μερικές σταγόνες κόκκινο χρώμα Προσθέτουμε την καρύδα και ζυμώστε όλα τα υλικά καλά. Καλύψτε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και αφήστε στο ψυγείο για δύο ώρες μέχρι το μίγμα να παγώσει και να σκληρύνει.
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε την σκόνη ζελέ φράουλας και βάζουμε στην πιατέλα χαρτί ψησίματος.
Από το παγωμένο μείγμα σχηματίζουμε μικρά κομμάτια με το χέρι σε σχήμα φράουλας. Κάθε κομμάτι το περνάμε από τη σκόνη ζελέ. Τοποθετείστε τις φράουλες στην πιατέλα και αφήστε για δύο ώρες σε θερμοκρασία δωματίου για να στεγνώσουν.
Ειδήσεις σήμερα
- Grand Hotel : Ο Ιορδάνης ρίχνει μορφίνη στη σούπα του προσωπικού και τους δηλητηριάζει όλους
- Ανθή Βούλγαρη :Το άρθρο για τον Κούγια και η σύλληψη της μέσα στα γραφεία της εφημερίδας
- Σία Λιαροπούλου : Πως είναι σήμερα η βασίλισσα της cult τηλεόρασης (φωτογραφία) – Επέστρεψε στα social media και παραμένει εντυπωσιακή
- Κέλλυ Κελεκίδου : Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια
- Αλατοζύμη με κορν φλάουρ για Χριστουγεννιάτικα στολίδια