Close
Ζαμπονοκασερόψωμο-με φέτα-συνταγή-

Συνταγή για λεπτό ζαμπονοκασερόψωμο, τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα με φέτα, κασέρια και αλλαντικά για κολατσιό, για τη παραλία ή για να συνοδεύσουμε τα φαγητά μας.

Από τη φίλη μας Fratzeska Kazepi.

 

Τυρόψωμο αφράτο σαν βαμβάκι

 

Σήμερα θα δοκιμάσουμε ένα πολύ ξεχωριστό και νόστιμο ζαμπονοκασερόψωμο με φέτα. Είναι λεπτό με ελαφρώς τραγανή κόρα και αφράτη ψίχα και σίγουρα ένα κομμάτι δε θα σας είναι αρκετό. Μπορείτε λοιπόν να το δοκιμάσετε και να μας πείτε κι εσείς τις εντυπώσεις σας.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το ζαμπονοκασερόψωμο με φέτα:

Ζαμπονοκασερόψωμο-με φέτα-συνταγή-

Εκτέλεση για το ζαμπονοκασερόψωμο με φέτα

Αρχικά ανακατεύουμε το στραγγιστό γιαούρτι, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα αυγά.

Αν ο χυλός βγει πολύ σφιχτός τον αραιώνουμε με λίγο φρέσκο γάλα αλλιώς προσθέτουμε τα τριμμένα κασέρια, το ψιλοκομμένο ζαμπόν και τη θρυμματισμένη φέτα.

 

Τυρόψωμο μαργαρίτα

 

Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι και βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί του φούρνου με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.

Σημείωση: Αν τις φτιάξετε για παιδιά, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε σπιτικά αλλαντικά

Σπιτικό παριζάκι συνταγή εδώ

Σπιτικό ζαμπόν κοτόπουλο συνταγή εδώ

Σπιτικό ζαμπόν χοιρινό συνταγή εδώ

Σπιτικό ζαμπόν γαλοπούλας συνταγή εδώ

Ζαμπονοκασερόψωμο-με φέτα-συνταγή-

Την είδαμε στην ομάδα Μαγειρικές Απολαύσεις

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr